Hakkımızda

Has Kardan 1964 yılında Seyit Yeğin tarafından Anadolu’nun sanayide yıldızı Konya’da kurulmuştur. İlk olarak Konya Karatay Sanayi Sitesi’nde kardan mili servisi olarak faaliyetlerine başlayan Has Kardan, babadan oğla geçen engin deneyim ve çevresinde dürüst bilinirliği ile firmalarını bugünlere taşımışlardır.

Oğlu Hakan Yeğin yönetiminde faaliyetlerine devam eden Has Kardan, Karatay Aslım Sanayi Sitesi’nde kardan mili ve parçalarının üretimini çizgisini hiç bozmadan yürütmenin gururunu yaşamaktadır. Demir çelik, otomotiv, tekstil makineleri ve her türlü endüstriyel makinelerde kullanılan kardan mili ve parçaları, uzman ekibi ile gerçekleştirilmektedir. Kendi kapalı tesislerinde ileri teknoloji ve çağdaş üretim tekniklerini de kullanan Has Kardan, olmazı olur hale getirecek çözümler üreterek müşterilerini her zaman memnun etmeyi sürdürmektedir.

Müşterilerine sunduğu uygun fiyat, stok garantisi, zamanında doğru teslim ve yılların değişmez kalitesi, Has Kardan Ailesi’nin vazgeçilmez ilkeleridir. Yenilikçi projeler ve yatırım planları içinde olan Has Kardan, iş hacmini arttırmak ve yurt dışı pazarlarda faaliyet göstermek için hedeflerini oluşturmuştur.